Första gången här?

Kom igång

Aktuellt

Friidrottskolan 2017
Deltagarlista Resultatlista
Bålstaloppet 2017
Deltagarlista Resultatlista
Friidrottsskolan 2016
Deltagarlista Resultatlista
Bålstaloppet 2016
Deltagarlista Resultatlista
Friidrottsskolan 2015
Deltagarlista Resultatlista

Sponsorer

Atletika - Anmälningshantering online.

Atletika är ett digitalt anmälningsprogram där deltagare kan, utan att skapa ett konto eller logga in, anmäla sig till diverse arrangemang. Efter anmälan är gjord kan deltagaren om arrangören har valt, betala anmälningsavgiften genom www.payson.se och deras säkra PaysonCheckout funktion. Deltagaren får ett bekräftlesemail skickat till den angivna emailadressen med diverse information angående arrangemanget. Användning av funktionerna i Atletika är helt kostnadsfritt för deltagaren.

Arrangörer kan oberoende vilken sport lägga upp sitt arrangemang på Atletika och börja ta imot anmälningar till arrangemanget. Det finns ingen gräns på hur många som kan anmäla sig och arrangören betalar bara ett uppläggningsavgift. Arrangören har under tiden till anmälningstiden är slut tillgång till nästan alla funktioner Atletika har att erbjuda. När anmälningstiden har gått ut får arrangören en komplett lista på alla deltagare i exel format.

Arrangörs funktioner:

Redigering och ändringar sker "inline" och i realtid, ingen uppladdning av editerade dokument behövs. Enkel anmälningsprocedur för dom aktiva genom "röd tråd" anmälning från start till betalning av anmälningsavgiften. Direktbetalning av anmälningsavgiften via Payson.se och deras säkra PaysonCheckout funktion. Bekräftelse per email efter genomförd anmälning & betalning. Automatiskt avprickning av betald anmälningsavgift i Atletika för enkel uppföljning. Deltagarlistor och fakturaunderlag uppdateras i realtid. Exportering av deltagarlista i exelformat, Optimerat för EMIT och deras EmiTag "bricksystem". Nyhetsutskick genom email till samtliga registerade deltagare.

Detta är bara ett axplock på vad ni kan göra som arrangör i Atletika. Läs mer ingående under Vår Service.

Senaste Nytt!

Arrangörer